Hilde & Daniel
Hilde & Daniel

Ons motto
“ONE LIFE, LIVE IT”

Team DeHuwelijksfotograaf

Daniel 1962-Kreeft

Gaat met een open geest door het leven, levenslustig en fantasierijk, rad van tong, met gevoel voor humor en gepassioneerd door fotografie, lezen en reizen.
Streeft naar een gezonde vorm van perfectie, geboeid door het technische verhaal, een tikkeltje chaotisch op een prettige manier.

Hilde 1968-Leeuw

Gepassioneerd door reizen, lezen, mensen en dieren. Altijd goedlachs, nooit chaotisch (gelukkig), levenslustig en romantisch!
Een pietje precies, zet graag de puntjes op de “i”, met veel engelengeduld en diplomatie.

Uiteraard zijn we beiden zeer sociaal ingesteld, echte doorzetters en vormen samen een dynamisch team.
Een krachtige combinatie van enthousiasme, creativiteit en ambitie!

Ons verhaal

Een dynamisch team met levenservaring, een passie voor ondernemen en fotografie. Een krachtige combinatie van enthousiasme, creativiteit en ambitie!
Na het voltooien van een beroepsopleiding fotografie starten we in 2013 met onze eerste stappen in de commerciële fotografie en werd B2B-Photography in het leven geroepen. Onze voornaamste activiteiten focussen zich voornamelijk in de sectoren van bedrijven en industrie. Hier werd de nodige kennis en ervaring in de fotografie verder opgebouwd en verfijnd.

In het voorjaar van 2016 besloten wij deze ervaring en kennis eveneens uit te breiden naar familiale evenementen, waaronder huwelijkreportages, verlovingsshoots, geboortefotografie, communiereportages en zoveel meer, …
Uiteraard is ons verhaal véél spannender en leuker. We hebben zoveel te vertellen.
Daarom nodigen we je graag uit om ons persoonlijk en beter te leren kennen.

Wedden dat het snel klikt?!   😉

WAT WIJ GRAAG VOOR JULLIE DOEN

Wat anderen over ons vertellen

 • Geert Motmans
  Gedelegeerd bestuurder bij Motmans & Partners

  Daniel heeft de gave om de dingen mooi en op de juiste manier in beeld te brengen, en weet ons daarbij ook meteen op ons gemak te stellen. Het eindresultaat is telkens piccobello. En betaalbaar. Just one “click” away!

 • Nele Seys
  Verantwoordelijke personeelszaken & office management

  Danny is niet alleen een super persoon om mee samen te werken, hij is ook nog eens sterk in zijn vak! Danny zit boordevol creativiteit en leuke ideeën… Al deze kenmerken samen maken van Danny een top fotograaf!


 • Carlien Laarman

  Entrepreneur in online marketing & communication

  Daniel is één brok enthousiasme en energie, waardoor het heerlijk is om met hem samen te werken! Vol met passie en ambitie is hij zijn bedrijf aan het opbouwen en mede door deze eigenschappen kan ik hem aan iedereen aanraden. Ben je op zoek naar effectieve, sterke en mooie beelden dan is Danny je man!


 • Ilse De Roock

  Verantwoordelijke personeelszaken & office management

  Danny brengt de essentie van de zaak mooi in beeld! Hij weet hierbij een bepaalde sfeer in de foto’s te leggen. Knap werk!